Hozzávalók (1 tepsihez):
- 150 gr fehér tönkölyliszt,
- 80 gr tk tönkölyliszt,
- 50 gr kókuszliszt,
- 120 gr xilit,
- 170 gr tejmentes margarin,
- kicsi víz (10-20ml),
- kókuszreszelék
Ahogy a kakaós kekszet, ugyanúgy készítem, de amikor a massza összeáll, nem nyújtom ki, hanem ketté veszem, s téglatesteket formázok belőlük. Késsel kb. fél cent vastag szeleteket vágok belőle, ezeket picit bevizezem és megforgatom kókuszreszelékben. A szeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe teszem. Úgy 180- 200 fokon negyed órát sütöm. Kicsit puha maradjon a teteje, ne kezdjen még pirulni a széle. Elég morzsálódós marad a kókuszreszelék rajta, javasolt a gyerekeknek tálca felett fogyasztani :)