"Ne félj a gondjaidtól, hanem üzenetnek tekintsd őket. Lehetőségnek arra, hogy tisztábban láss, és ezáltal erőteljesebben birtokold az életedet, mint eddig. Megértsd, mi a jelentősége annak, hogy te is itt vagy a földön."

Kornis Mihály

2012. május 28., hétfő

Muffin a koraszülöttek javára

Mától lehet licitálni a Koraszülött mentő javára indított összefogásban. Én 1 adag (12db) muffint ajánlok fel, úgy elkészítve, ahogy igénylik. Azaz bármilyen ételallergia vagy cukorbetegség figyelembevételével. Akár kakaósan, csokidarabokkal, (régen ez a fajta volt a kedvencem, szintén tej- és tojásmentesen készült, fehér tönkölylisztből xilittel), akár ahogy mostanában készítem rizsliszttel, de teljesen hagyományos módon tojással, cukorral és fehér liszttel is kérhető.
Licitálni BÁRKI tud, ha itt hagy egy megjegyzést a nevével és a felajánlott összeggel. Aki a legmagasabb licitet teszi, az nyer. Vele személyesen egyeztetem, milyen kívánság szerint készítsem el a muffint.
Átvenni érthető okok miatt csak személyesen lehet, így olyanok licitáljanak, akik Pesten meg tudják oldani az átvétel (Pesten házhoz is visszük esti órákban.)

A licit péntekig tart, a felajánlásokat nyomon lehet követni EZEN az oldalon.

Jó licitálást!