"Ne félj a gondjaidtól, hanem üzenetnek tekintsd őket. Lehetőségnek arra, hogy tisztábban láss, és ezáltal erőteljesebben birtokold az életedet, mint eddig. Megértsd, mi a jelentősége annak, hogy te is itt vagy a földön."

Kornis Mihály

2013. április 24., szerda

Hasi ultrahang

Ma vittem Marcit a fent említett vizsgálatra. A leletet csatolom. Az egyik szemem sír, a másik nevet, de legfőképp félek. Félek, hogy sikerül-e végre jó "kezekbe" kerülnünk, meggyógyítani Marcit, s ne legyen még nagyobb baj...

3 megjegyzés:

  1. Bízzál abban amit nagyon szeretnél hogy úgy legyen!

    VálaszTörlés
  2. ezek szerint a vékonybélben van a baj. ha ételallergiás lenne, akkor az a vastagbélre hatna ki? ha Chron beteg, az visszafordítható egyébként ebben a stádiumban?

    VálaszTörlés
  3. A Chron nem fordítahtó vissza, csak tünetmentessé tehető, az viszont fekélyekkel járna. Az uh szerint chrone nincs Marcinak, de sajnos ebből alakul(hat) ki. A vékonybélben, igen, főleg ott, ahol a hanyálmirigy, epe, máj kivezetőcsöve van és a tápanyagok bontása történik. Az allergia is vékonybél problémára utal, mert ott nem tudja lebontani jól a fehérjét. A vastagbél már felszív,székletet képez, inkább a vizes és véres hasmenés utal elsődlegesen vastagbél problémára.

    VálaszTörlés