Tej-, tojás-, szója-, gluténmentes és fehér cukor mentes ételek,... segítség a teljes nulldiétához saját tapasztalatok által, továbbá segítség a daganatos betegek étrendjének összeállításában.
"Ne félj a gondjaidtól, hanem üzenetnek tekintsd őket. Lehetőségnek arra, hogy tisztábban láss, és ezáltal erőteljesebben birtokold az életedet, mint eddig. Megértsd, mi a jelentősége annak, hogy te is itt vagy a földön."
Kornis Mihály
Kornis Mihály
2011. június 21., kedd
Viták az olivaolajról
Évi hívta fel rá a figyelmemet, hogy vannak olyan információk, amik szerint az olivaolajat sütésre használni nem javasolt, mert a hő hatására rákkeltő anyagok szabadulnak fel belőle. Próbáltam utána nézni, de az interneten elég megoszló információkat találtam ez ügyben. Javasolom, hogy biztonságunk érdekében az olivaolajat inkább csak hidegen használjuk, sütéshez-főzéshez pedig inkább repce-, vagy lenmagolajat vegyünk.