Ez a recept volt az alap, ebből lett gluténmentes verzió.
Piskótához:
-10 dkg cukor / xilit
- 25 dkg liszt (fele gluténmentes zabliszt másik fele rizsliszt)
- fél zacskó sütőpor és egy késhegynyi szódabikarbóna
- 4 ek (holland) kakaópor - én jobb szeretem a kakaóvajban gazdagabbat, teltebb az íze, komoly a különbség
- 2,5 dl víz, benne egy ek citromlével
- 3tk útifűmaghéj, kevés vízben elkeverve
-1 dl olaj
- 1 vaníliáscukor
Pudinghoz:
- 4 dl kókusztej, 3 ek cukorral
- 1 kókuszos pudingpor
Tetejére:
- egy tábla tej- és szójamentes étcsoki
A tésztának nagyon örülök, ez lesz mostantól az alap a sütikhez :) Ízlett a normál étrenden lévő lányomnak is, hát még a diétázónak :)
Majd próbálom gyümölcsösen is.