Hozzávalók, egy kicsi tortaformához:
- 1/2 MIMEN kakaós süteménypor
-0,5 dl olaj
-1,5 dl mandulatej
A krémhez:
- 3 dl mandulatej
- 1 cs. Dr. Oetker Finesse citromhéj
- 3 ek cukor
- 1 cs. főzős vaníliás pudingpor
- 1/2 kocka tejmentes sütőmargarin
A sütőmargarint elővesszük, hogy szobahőmérsékletű legyen. A tészta hozzávalóit habverővel egyneművé keverjük és 180 fokon 30- 35 perc alatt készre sütjük.
Rácsra téve megvárjuk, míg kihűl.
A 3 dl tejjel, a cukorral és a citromhéjjal pudingot főzünk, sűrűn megkeverve- hogy ne bőrösödjön be- hagyjuk teljesen kihűlni. A puha margarint habosra keverjük a pudinggal. Kettévágjuk a tésztát, és a krémmel vastagon megtöltjük, majd kívülről is lekenjük. Pár órára hűtőbe tesszük. Nagyon finom :)