Legközelebb rízstejszínnel és karfiollal-brokkolival tervezem elkészíteni, de pont az a jó az ilyen tésztás ételekben, hogy mindent lehet bele tenni, amit csak az ember talál otthon. Pritaminpaprikával is el tudnám képzelni, vagy paradicsommal is. Tulajdonképpen egy sütés nélküli rakott tészta, egészséges, könnyed, de laktató étel. A párolásnak köszönhetően pedig az értékes anyagokat is megőrzik a zöldségek! Sűrűbben fogok csinálni!
Tej-, tojás-, szója-, gluténmentes és fehér cukor mentes ételek,... segítség a teljes nulldiétához saját tapasztalatok által, továbbá segítség a daganatos betegek étrendjének összeállításában.
Oldalak
▼
2011. július 12., kedd
Tésztasaláták
Ebben a nyári melegben elég valami egyszerű ebéd. A zöldségeket leginkább levesben eszik meg a fiúk, amit nem igazán kívánunk 30 fokban, így jutott eszembe, hogy párolt zöldség tésztával keverve milyen jó lehet. Ma kelbimbót pároltam, durumtésztát főztem ki. Az egészet egy kis laktózmentes tejföllel öntöttem le és petrezselyem, vegamix, őrölt bors került rá. Ízlett a fiúknak!
Legközelebb rízstejszínnel és karfiollal-brokkolival tervezem elkészíteni, de pont az a jó az ilyen tésztás ételekben, hogy mindent lehet bele tenni, amit csak az ember talál otthon. Pritaminpaprikával is el tudnám képzelni, vagy paradicsommal is. Tulajdonképpen egy sütés nélküli rakott tészta, egészséges, könnyed, de laktató étel. A párolásnak köszönhetően pedig az értékes anyagokat is megőrzik a zöldségek! Sűrűbben fogok csinálni!
Legközelebb rízstejszínnel és karfiollal-brokkolival tervezem elkészíteni, de pont az a jó az ilyen tésztás ételekben, hogy mindent lehet bele tenni, amit csak az ember talál otthon. Pritaminpaprikával is el tudnám képzelni, vagy paradicsommal is. Tulajdonképpen egy sütés nélküli rakott tészta, egészséges, könnyed, de laktató étel. A párolásnak köszönhetően pedig az értékes anyagokat is megőrzik a zöldségek! Sűrűbben fogok csinálni!